Lantec, сучасний інтегратор інформаційних технологій, з радістю оголошуємо про отримання статусу SUSE One Emerald Partner. Це визнання від SUSE, світового постачальника рішень на основі Linux, підтверджує високий рівень експертизи та досвіду компанії у галузі розробки та впровадження рішень на базі SUSE.

Статус Emerald Partner є найвищим рівнем партнерства у програмі SUSE One Partner, який об'єднує провідних постачальників послуг та рішень у сфері ІТ. Отримання статусу підтверджує високу якість послуг на базі SUSE.

Сертифікація SUSE Linux набуває все більшої популярності серед системних інтеграторів в Україні. Наявність сертифіката дозволяє ІТ-спеціалістам підтвердити свої знання та отримати визнання на ринку. У багатьох великих системних інтеграторів наявність сертифікатів стала невід'ємною умовою.

Сертифікат SUSE підтверджує, що його власник має не лише теоретичні знання, а й великий практичний досвід.

Інформаційні технології є критично важливим активом для кожного бізнесу і розгортання сумісного та підтримуваного обладнання допомагає захищати й розширювати цінні активи в галузі інформаційних технологій.

Що стосується апаратного забезпечення, SUSE тісно співпрацює з компаніями, які тестують продукти в рамках програми YES Certified. Якщо ви звертаєтесь до SUSE для отримання підтримки від кінцевого користувача або системного інтегратора і ваша мережа містить сертифіковані YES продукти, технічні фахівці SUSE можуть посилатися на наявну документацію з підтримки, таку як бюлетені YES Certified та технічні документи. Якщо помилку не вдається усунути, технічні фахівці можуть відтворити ситуацію у лабораторії SUSE або співпрацювати з постачальником продукту, використовуючи відносини, що були встановлені в процесі тестування, для вирішення проблеми. Загалом, YES Certified є першою лінією гарантії функціональної сумісності обладнання для клієнтів SUSE.

Стратегічний крок: SUSE подвоює безпеку - це розумно

SUSE подвоює безпеку, що є розумною стратегією. З ростом кількості організацій, які розгортають Linux у критично важливих середовищах, та відповідним зменшенням розгортань UNIX, потреба у високозахищених операційних системах стає все більш поширеною. SUSE наразі є єдиним постачальником загального призначення операційної системи Linux з безпечним ланцюжком постачання програмного забезпечення, сертифікованим Common Criteria EAL 4+ для архітектур IBM Z, Arm і x86-64, зважаючи на їх поширеність в урядових і фінансових організаціях. З урахуванням їх лідерства на ринку буде цікаво побачити, коли Red Hat отримає такий же сертифікат.

SUSE - багатонаціональна компанія, що пропонує продукти корпоративного рівня з відкритим вихідним кодом, засновані на технологіях Linux. Спочатку компанія базувалась в Німеччині, але зараз її головний офіс розташований у Люксембурзі, а представництва розташовані по всьому світу.

SUSE була однією з перших компаній, що випустила ядро Linux на комерційній основі. Те, що почалося 30 років тому як скромне підприємство, перетворилося на глобальну компанію, що відіграє провідну роль у інноваціях Linux. SUSE пропонує приблизно 20 продуктів у чотирьох наступних категоріях:

  • SUSE Linux Enterprise Server: серверна операційна система для бізнесу.
  • SUSE Linux Enterprise Desktop: операційна система для стаціонарних комп'ютерів та ноутбуків.
  • SUSE Linux Enterprise High Availability Extension: розширення для забезпечення високої доступності та надійності систем.
  • SUSE Manager: інструмент для управління та моніторингу інфраструктури на основі Linux.

SUSE продовжує підтримувати відкритий код та сприяє розвитку спільноти Linux. Завдяки своїм продуктам та сертифікації SUSE стала довіреним партнером для системних інтеграторів в Україні, а її присутність на ринку надає компаніям визнання та перевагу у сфері ІТ.