Допоможіть своєму бізнесу працювати навіть під час серйозних ІТ-збоїв. Azure Site Recovery (ASR) — це надійне рішення, яке відтворює робочі навантаження, що виконуються як на фізичних, так і на віртуальних машинах (ВМ), з основного сайту на додаткове розташування. Коли на вашому основному сайті виникає збій, ви можете безперешкодно перейти до додаткового розташування та отримати доступ до своїх програм звідти. Коли основне розташування знову запрацює, у вас є можливість повернутися до нього

Azure Site Recovery є незамінним інструментом для ІТ-адміністраторів, менеджерів інфраструктури та архітекторів хмарних середовищ, оскільки він забезпечує високий рівень доступності та стійкості інфраструктури.

Azure Site Recovery від Microsoft - це послуга, що дозволяє забезпечити безперервність бізнесу та автоматизоване відновлення після збоїв (DR) у хмарних та гібридних середовищах. Вона підтримує широкий спектр сценаріїв реплікації, забезпечуючи таким чином гнучкість у виборі архітектури відновлення після збоїв.

Ключові аспекти Azure Site Recovery

Використання Azure Site Recovery є критично важливим для підтримки високого рівня доступності і надійності ІТ-сервісів.

Наші сертифіковані інженери розробили сервіс з впровадження ASR, який в процесі буде адаптований до вимог конкретного бізнесу. Він включає такі етапи, як:

  1. Аналіз наявної інфраструктури.
  2. Проєктування
  3. Розгортання хмарних компонентів.
  4. Налаштування синхронізації з Azure AD.
  5. Налаштування маршрутизації.
  6. Налаштування реплікації.
  7. Тестування системи.
  8. Навчання адміністраторів.

Розкрийте секрети успішного впровадження Azure Site Recovery з командою Lantec.