Сьогодні сучасне програмне забезпечення і бізнес вимагають більш швидкої обробки даних для отримання різних бізнес-вигод. Щоб задовольнити всі ці критерії ІТ фахівці знаходять рішення у вигляді придбання дорогих all flash масивів. Вони надійні, швидкі із середнім часом відгуку близько 1мс, але не завжди масштабуються і коштують дуже дорого.

Якщо дивитися у майбутнє на оновлення такого масиву, то найчастіше виявляється, що додавання невеликого дискового простору - це також недешеве задоволення. Єдиним виходом із ситуації є використання масивів HPE Nimble Storage Adaptive Flash Arrays.

Використовуючи синергію інженерних ідей, починаючи від програмного забезпечення і закінчуючи архітектурою масиву, ви отримуєте переваги масивів all flash, але за менші гроші. Великим плюсом цього рішення є можливість використовувати стиснення (компресію і дедуплікацію) без зниження продуктивності, це веде до того, що кількість даних можна записати більше ніж буде доступно дискового простору масиву.

А гарантована відмовостійкість «шість дев'яток», 99,9999%, робить це рішення ідеальним варіантом для надійного і якісного зберігання важливої бізнес-інформації. І це тільки невеликі переваги використання масиву.
Компанія LanTec пропонує переконатися у всіх плюсах HPE Nimble Storage Adaptive Flash Arrays на власному досвіді, взявши на демо-тестування цей масив.
Наші інженери допоможуть з первинним налаштуванням масиву, а також складуть чіткий план тестування, який дасть змогу вирішити - розвивати проєкт, або перейти до тестування іншої концепції.

Читайте також: Інноваційна компанія HP Inc. представила нове рішення HP ZCentral