Aruba AP-505 – це точка доступу (Access Point) виробництва компанії Aruba Networks, підрозділу Hewlett Packard Enterprise. AP-505 - пристрій, призначений для бездротового зв'язку у рамках мережі Wi-Fi.  

Основні переваги точки доступу Aruba AP-505: 

  • Підвищена безпека

Aruba AP-505 пропонує багато функцій безпеки, включаючи Wireless IDS/IPS, WPA3, інтеграцію з системами NAC, вбудований firewall (за допомогою якого можна блокувати різні види трафіку та додатків) та підтримку VPN. 

  • Автономна робота та кластеризація

Вбудований в кожну точку доступу Aruba AP-505 віртуальний контролер спрощує управління мережею, дозволяючи автоматично визначати та налаштовувати інші точки доступу Aruba. У випадку відмови однієї з точок доступу, інші точки доступу в кластері продовжують працювати, забезпечуючи неперервність роботи мережі. 

  • Адаптивне радіоуправління

Технологія Adaptive Radio Management (ARM) оптимізує продуктивність Wi-Fi, автоматично налаштовуючи параметри радіо, такі як вибір каналу та потужність передачі. 

  • Балансування пристроїв

Технологія ClientMatch забезпечує оптимальне з'єднання клієнтів з точками доступу, покращуючи загальну продуктивність мережі. 

  • Видимість додатків у мережі

AppRF - технологія, що дозволяє точці доступу Aruba AP-505 розпізнавати та пріоритезувати різні види трафіку: VoIP, відео та хмарні додатки. 

  • Підтримка стандартів Wi-Fi

Aruba AP-505 підтримує останні стандарти Wi-Fi, а саме Wi-Fi 6 (802.11ax), забезпечуючи високу швидкість та надійність з'єднання з сучасними пристроями. 

  • Масштабованість та гнучкість

Дозволяє об'єднати до 128 точок доступу Aruba в один кластер. Точки доступу Aruba підтримують різні варіанти управління: керування за допомогою віртуального або фізичного контролера. А також керування за допомогою хмарної платформи Aruba Central. 

  • Підтримка хмарної платформи Aruba Central

Це централізоване управління, яке дозволяє керувати всіма точками доступу в кластері або кластерами з одного місця, незалежно від їх фізичного розташування, автоматично оновлювати прошивку точок доступу. Додає нові точки доступу до кластера без необхідності вручну конфігурувати кожну точку доступу окремо. 

  • Встановлення та розміщення

AP-505 може бути встановлена на стіну або стелю за допомогою спеціального кріплення, яке постачається окремо та є на складі LANTEC.

Aruba AP-505 має компактний розмір та лаконічний дизайн, що полегшує інтеграцію у різні приміщення. Цей модельний ряд має різноманітні накладки, щоб ідеально вписатися у кольорову гамму вишуканого інтер'єру. 

Замовити розрахунок вартості Aruba AP-505